Sona ininterrompudament des de primera hora de dimecres i té els veïns turmentats. Asseguren que ja s'havia disparat en altres ocasions, però podien contactar amb l'empresa propietària del local, ONO, i solucionar-ho. Aquest cop, per això, ningú no respon el telèfon i l'alarma sona dia i nit. Sílvia Núñez i Ignacio Valero, veïns "Estic embarassada i m'han recomanat repòs. Llavors les tardes les haig de passar al sofà amb el pip pip pip i com no em posi música és horrible. A la nit els taps i intentem sortir tot el que podem però clar també si em diuen que haig de fer repòs és contradictori. Llavors clar, el que va bé pel bebé no va bé per la nostra salut mental." Com que és una alarma interna, tant la Guàrdia Urbana com el cos de Bombers els han dit que no poden fer-hi res. Com a últim recurs, la Sïlvia i l'Ignacio han contactat amb la síndica de greuges i n'esperen resposta. També, n'han fet ressò a través de les xarxes socials i la regidora del districte de les Corts, Laura Pérez, ja ha dit que mirarà de posar-hi remei com més aviat millor.

Des de dos quarts de set del matí de dimecres passat, el veïnat del carrer de Guitard conviu amb una alarma que no ha deixat de sonar. El local en el qual ha saltat l’alarma pertany a l’empresa Cable Europa, segons confirmen els veïns que han denunciat el fet a la Guàrdia Urbana.

La resposta que han rebut els veïns per part de la Guàrdia Urbana és que no s’hi pot fer res, ja que es tracta d’una alarma interna d’una propietat privada i que, per tant, no es pot tallar. De moment, s’ha intentat contactar amb l’empresa, que proveeix de fibra òptica Ono, però encara no s’ha solucionat la situació.

Per poder aturar l’alarma, caldria accedir al local amb una ordre judicial que s’agilitzaria a través de la petició de l’Ajuntament de Barcelona. En aquests moments, la regidora del districte de les Corts, Laura Pérez, ja ha comunicat per Twitter que n’estan assabentats i intenten buscar una possible solució. La síndica de greuges també coneix el cas, però segons la veïna consultada, només pot pronunciar-se en actuacions dutes a terme pel consistori.