Quatre experts analitzen aquest dilluns les causes que hi ha al darrere de l’increment de casos d’ansietat i depressió entre infants i joves. La crisi, el canvi tecnològic i una societat cada vegada més individualitzada seran alguns dels factors que tractaran Martín Correa-Urquiza, antropòleg i fundador de Ràdio Nikosia, Rosario Jiménez, metge de família del CAP Sant Gervasi, Marta Poll, directora de la Federació Salut Mental Catalunya, i Mercè Teixidó, metgessa psiquiatra del Centre d’Higiene Mental les Corts.

Els joves de la Cooperativa Aixec denuncien l’estigma social vers la salut mental

BTV estrena el documental ‘Ala trencada’, en què joves de la Cooperatia Aixec denuncien en primera persona la violència que pateixen. Durant cinc dies, han gravat un vídeo amb un micròfon i dos telèfons mòbils per fer visible l’estigma social que envolta la salut mental. Han entrevistat ciutadans del carrer i, fins i tot, la comissionada de Salut de l’Ajuntmanent de Barcelona, Gemma Tarafa.

Totes les dades i contingut extra, en un interactiu

La tercera pota d’aquest projecte és un interactiu. A través d’un joc de preguntes, els usuaris podran conèixer més dades relacionades amb la salut mental d’infants i joves de la ciutat. També podran accedir a contingut audiovisual extra, com un vídeo que parla de la detecció precoç en l’atenció primària.