QUIM PIERA, enòleg i viticultor "El que hem de tenir en compte a l'hora de prendre un vi, per mi el primordial, és que ens agradi. També, deixar molts estereotips que sempre tenim. Obrir una mica la ment i la valoració ve una miqueta amb el punt de saber-ne. Intento que sigui un aprenentatge però també una diversió. Quasi sempre seguim aquesta rutina: primer el color, després l'olor a copa parada, després una mica tota la gamma olfactiva a copa remoguda i després valorem gustativament que ens aporta aquest vi que hem catat." ELVIRA, alumna "Les meves motivacions sobretot és que m'agrada el vi, però mai no he sabut entendre què és el que posava darrere les etiquetes i em cridava l'atenció." GUILLEM, alumne "Simplement és que quan jo obri una ampolla, saber valorar francament si m'agradarà o no m'agradarà." ALBA, alumna "Realment desconnecto de tot i arribo aquí i faig dues hores que agafo una copa de vi i dic: 'ostres, quin color fa, quina olor té i quin gust fa!'." "Abans es bevien set litres de vi a doll, que valien set euros i ara el dissabte et compres una ampolla de set euros. Hi ha ganes d'aprendre a valorar què és aquest líquid sagrat que té tant misteri darrere i que acompanya tan bé a tota la gastronomia."