RAIMOND BLASI, regidor de Sant Andreu "Sempre vam parlar que en aquest equipament, en aquest espai, hi ha de tenir cabuda tothom. I l'Harmonia, en aquest paper que ha de tenir principal, que no excloent, en aquest paper era també una entitat que no podia quedar-ne exempta, ni ella ni les 12 entitats que la conformen."

L’oposició municipal ha reclamat a l’Ajuntament que faci possible la gestió cívica del casal de barri de Sant Andreu, ubicat al recinte de la Fabra i Coats. Tots els partits a excepció del PP hi han votat a favor. Representants de l’Harmonia han assistit com a públic a la Comissió de Presidència d’aquest dilluns.

El regidor del districte, Raimond Blasi, ha assegurat que “el diàleg continuarà existint per vetllar que les entitats tinguin cabuda en aquest espai”. Blasi ha afegit que les reunions amb la Federació d’Entitats Ateneu l’Harmonia volen avançar cap a una gestió “compartida i acordada” en què tindran un paper principal.

La Federació d’Entitats Ateneu l’Harmonia aspirava a fer-se càrrec del casal de barri de Sant Andreu, però l’Ajuntament va declarar desert el concurs per adjudicar-ne la gestió. Finalment, però, la negociació ha estat possible i l’Harmonia podrà gestionar el casal de forma acordada amb l’Ajuntament.