Jardins Josep Munté

La renovació dels Jardins de Josep Munté ja té un primer esbós. Fonts del districte de les Corts expliquen a betevé que les dues principals intervencions seran els jocs infantils i les pistes esportives. El projecte està en exposició pública fins a finals d’any, però ja s’han pres algunes decisions gràcies a un procés participatiu que en vol millorar l’organització actual.

Renovació total de l’àrea de jocs

El projecte l’executarà BIMSA i té un pressupost base de prop de 940.000 euros. La intenció és renovar totalment l’àrea de jocs per als més menuts per passar a entendre-la com a part d’una ciutat en què es pot jugar. El conjunt serà accessible i inclusiu. La pista esportiva està actualment dividida en diversos fragments que no permeten segons quins tipus de joc. Se’n farà una de nova més gran.

Detall de la nova àrea de jocs dels Jardins de Josep Munté

També està previst reorganitzar els seients i les zones d’estada per permetre més les trobades en grup i la conversa. Per evitar problemes d’escorrentia, s’intervindrà en el paviment. Es modificarà també la vegetació que hi ha entre la vorera i els jardins per evitar que pugui constituir un amagatall.

El projecte estarà en exposició pública fins a finals d’any.