Arriba la calor i una de les compres és la d’aparells d’aire condicionat. Enguany, la covid augmenta la demanda. El motiu rau en el fet que la situació complica el poder marxar de vacances i tot apunta que s’haurà de passar més temps a casa. També influeix que l’estat d’alarma ha obligat les empreses a aturar la seva activitat i per tant no s’han produït vendes durant els mesos de març i abril.

Des del Gremi d’Instal·ladors de Barcelona expliquen que han tingut entrebancs per fer la seva feina durant el confinament. Molts usuaris no coneixien bé la normativa i desconfiaven de l’operari. En aquest sentit, el sector celebra que amb l’entrada de Barcelona a la fase 1 els clients hagin reprès les comandes i mantinguin la confiança en la professionalitat del sector.

Alguns clients han explicat que, com que no poden fer un viatge aquest estiu, prefereixen gastar els diners en l’aire condicionat, així com en totes aquelles millores que els facin la vida més confortable a casa. Altres, però, han patit canvis en la seva vida laboral i opten per adquirir un model d’aire condicionat més senzill perquè el preu s’ajusti al seu nou pressupost.