Una treballadora del metro va ser agredida aquest dissabte al migdia per un home i una dona als quals havia recriminat l’ús de targetes de transport fraudulentes. Segons ha explicat un company de la víctima a través de Twitter, els agressors l’haurien esperat a la sortida de la feina per agredir-la i ara la dona té lesions com “una vèrtebra i mandíbula trencades, i diverses contusions”.

Els fets van passar dissabte al migdia a l’estació del Carmel de la línia 5 del metro. Segons fonts de TMB, la parella va intentar entrar a la zona d’andanes amb una T4 per a la qual no tenien acreditació ja que són bitllets adreçats únicament a jubilats. En adonar-se d’això, la treballadora del metro els va requisar la targeta i va ser en aquest moment quan es van posar violents. Un agent de seguretat els va fer fora de l’estació.

Després ells haurien decidit esperar-la a la sortida de la feina i l’haurien apallissat. La dona ha denunciat els fets aquest diumenge als Mossos d’Esquadra, que han identificat els presumptes autors i s’estan fent càrrec de la investigació.