mossos

Els Mossos d’Esquadra investiguen una agressió sexual a una menor aquest diumenge de matinada a Sant Andreu a prop de l’estació de metro de la línia 1 de Fabra i Puig. La policia ha rebut l’avís a les sis de la matinada i ja ha obert una investigació per aclarir els fets i s’ha iniciat els protocols establerts per aquests casos.

La noia ha explicat als agents que estava asseguda en un banc quan un home l’ha amenaçat amb una navalla per robar-li el mòbil. Posteriorment, ha continuat intimidant-la amb l’arma i l’ha agredida sexualment. La menor ha estat atesa inicialment en un centre d’atenció primària i poc després ha estat traslladada a un centre hospitalari per fer-li les proves pertinents.

La policia catalana ha iniciat una investigació i busquen ara l’autor de l’agressió, que no ha estat identificat.

Concentració de rebuig a la plaça d’Orfila

Després dels fets s’ha convocat una concentració per rebutjar aquesta agressió sexual. Serà aquest dilluns, 9 de setembre, a les 19.30 h a la plaça d’Orfila, a Sant Andreu. “Cap agressió sense resposta”, recull el cartell de la protesta, que també vol donar suport a la víctima.

En un tuit, el col·lectiu Feministes del Districte 9 apunta que continuaran amb les mobilitzacions sempre que calgui: “No deixarem de lluitar fins que enderroquem el patriarcat que ens vol tancades a casa i submises.”

https://twitter.com/FeministesD9/status/1170712160177139713