La primera nit del 2018 s’ha tancat amb diverses incidències a la ciutat relacionades amb la celebració del canvi d’any. El telèfon d’emergències ha rebut des del 31 a la nit i fins al matí d’aquest dilluns 923 trucades, la majoria relacionades amb la seguretat ciutadana. Al passeig Marítim un home ha estat detingut per agredir un controlador d’accés de la discoteca Pacha amb una ampolla de vidre.

Al moll d’Espanya, el bar musical Cafè del Mar ha hagut de ser desallotjat quan dins hi havia un centenar de persones perquè s’hi ha llançat un producte “amb esprai compatible amb el gas pebre”, segons han informat els Mossos. El fet més greu, però, ha estat la mort, a primera hora del matí, d’una dona de 27 anys, que s’ha precipitat d’un celobert del carrer d’Aribau.

A tot Catalunya s’han realitzat 2.817 trucades al telèfon d’emergències, 2.045 de les quals han estat referides a la revetlla de Cap d’Any. Els Mossos han detingut 32 persones arreu del territori català. D’aquests arrestos, 14 han estat relacionats amb la celebració de la primera nit de l’any.

A Barcelona, la Guàrdia Urbana ha realitzat 30 controls de drogues i alcohol, dels quals dos han resultat positius.