Agressió mosso Raval

Els Mossos d’Esquadra han denunciat dues persones per agredir un agent fora de servei amb una barra de ferro al Raval. Segons fonts policials, els mossos van ser increpats i agredits amb llançament d’objectes contundents, com ampolles de vidre, aigua i lleixiu, des d’una finestra la nit de dissabte, 8 d’octubre.

La policia catalana assegura que els agents estaven fora de servei i van ser reconeguts pels agressors com a policies. Després, un dels presumptes agressors va baixar al carrer i va atacar un dels agents colpejant-lo amb una barra de ferro. El policia va quedar ferit lleu amb contusions en un braç com a conseqüència de l’agressió.

18 antecedents policials

Davant d’aquests fets, els agents agredits van identificar i denunciar dues persones per atemptat contra agents de l’autoritat, una d’elles amb 18 antecedents policials. A més, els policies també van demanar suport a les patrulles que en aquell moment sí que estaven en actiu, tot i que finalment no hi van haver d’intervenir.

Els agents també van intervenir i portar a comissaria dos patinets que eren a l’entrada de l’immoble on es trobaven els presumptes agressors. Segons explica la policia, les persones denunciades no van poder acreditar ser-ne els propietaris i els patinets són ara a la comissaria en espera que es resolgui qui n’és el propietari.

La versió d’alguns veïns és molt diferent de la policial

Alguns veïns han explicat a les xarxes socials que els agents anaven beguts i van amenaçar algunes persones. A més, segons aquests veïns, els policies “van robar els patinets” i van trencar una porta a puntades de peu.

El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha demanat a través de les xarxes socials que s’esclareixin els fets.