Nova agressió al metro de Barcelona, aquesta vegada, protagonitzada per un grup de passatgers que volia eludir un control de bitllets i que va acabar agredint dos vigilants de seguretat.

Els fets van succeir dilluns, 5 de novembre, al vestíbul de l’estació de Torrassa, que comunica l’L1 amb l’L9. Segons Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), un passatger es va intentar escapar del control de bitllets que s’estava efectuant però un dels vigilants el va retenir. Va ser aleshores quan els acompanyants s’hi van tirar a sobre i van començar a agredir-lo, a ell i al seu company de seguretat.

Una de les persones presents va enregistrar imatges dels fets on es veu com els acompanyants del retingut comencen a clavar puntades de peu al vigilant mentre aquest és al terra immobilitzant el passatger que volia escapar del control.

Finalment, els Mossos d’Esquadra van intervenir i els dos vigilants agredits van presentar denúncia per lesions, segons ha confirmat TMB. Des del sindicat d’UGT han condemnat els fets i asseguren que fa anys que es repeteixen situacions com aquesta. Per això, reclamen més protecció per als treballadors del metro. De fet, el cap de setmana anterior un grup de grafiters va agredir empleats i passatgers després d’aturar un comboi per fer-hi una pintada.