Agressió al parc de la Ciutadella

El Grup Municipal de Ciutadans ha denunciat una presumpta agressió aquest dissabte al migdia al Parc de la Ciutadella. Segons relata el partit, una dona ha estat agredida després de retirar un dels llaços grocs que hi ha lligats a les tanques del parc i ha acabat amb el nas trencat.

Poc després de les 12 h del migdia, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d’un incident entre diferents persones al Parc de la Ciutadella. Quan s’han desplaçat fins allà, han identificat totes les parts, cadascuna de les quals interposaran una denúncia. Segons fonts policials, la dona agredida ha estat traslladada a un centre hospitalari.

Tant el grup de Ciutadans com diferents representants municipals han condemnat els fets a través de les xarxes socials i han expressat el seu suport a la dona, que, segons expliquen, anava acompanyada de la seva família en el moment de l’agressió. La líder del partit taronja a Catalunya, Inés Arrimadas també se n’ha fet ressò i ha retret al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que a Catalunya no hi ha “normalitat”.

Des del PP, el president del partit a Catalunya, Xavier García Albiol, ha dit que si Sánchez no actua “acabarem malament”. També s’ha pronunciat el líder municipal dels populars, Alberto Fernández, que ha condemnat els fets i ha demanat a l’alcaldessa, Ada Colau, que l’Ajuntament faci d’acusació particular contra l’agressor.