El jutge envia a la presó un home per suposadament haver agredit una persona que anava a dormir a l’interior d’un caixer al barri de la Guineueta. La víctima va rebre un tall important al coll i a l’orella aquest dijous. El presumpte agressor, que va actuar sense cap motivació clara, va anar a una comissaria de la Guàrdia Urbana per explicar el que havia fet.

El fets van passar dijous, quan la víctima va demanar auxili pels talls que va patir als clients d’un bar proper al caixer. Els Mossos d’Esquadra i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) van atendre la víctima, que va haver de ser ingressada a l’hospital. Segons explica en la seva declaració, una persona va entrar al caixer on dormia i, sense cap motiu aparent ni tampoc cap baralla prèvia, el presumpte agressor va ferir l’home al coll i a l’orella amb una fulla d’afaitar. La víctima explica que no el coneixia.

L’agressor té antecedents

Els  Mossos d’Esquadra van localitzar el caixer on es van produir els fets i van revisar la càmera, en què es veu que l’agressor va actuar sense cap motivació clara. A més, s’observa que l’individu vigilava al carrer per no ser descobert abans de cometre suposadament el delicte. L’arrestat té 25 anys i és de nacionalitat romanesa. L’home té antecedents policials per delictes contra el patrimoni i suposadament està relacionat amb baralles en què s’havien utilitzat armes blanques. El detingut va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 16 de Barcelona en funcions de Guàrdia, qui en va ordenar l’entrada a la presó.