braç amb bandera LGTBI
foto: Clara Soler Chopo

La nit barcelonina ha patit una altra agressió homòfoba a la sortida d’un local d’oci nocturn. Una de les dues víctimes agredides ha denunciat que cinc encaputxats els van seguir a la sortida de la discoteca Safari, situada al carrer de Tarragona, i que “els van apallissar” mentre els cridaven insults homòfobs. Una de les víctimes va poder fugir i ja ha posat denúncia als Mossos d’Esquadra. La policia catalana confirma que ho està investigant.

La víctima va ser atesa en un centre hospitalari on, assegura, li han fet un reconeixement degut a les ferides provocades al cap i al cos per les puntades de peu que va rebre dels encaputxats. A més, explica que no ha pogut contactar amb l’altra persona agredida i que desconeix si es troba ingressat en algun centre hospitalari en aquests moments.

L’Observatori Contra l’Homofòbia ja ha activat protocols

El centre LGTBI de Barcelona, l’Observatori contra l’Homofòbia, ha condemnat els fets a través de les xarxes socials i ha informat que ja ha activat els protocols pertinents per donar suport i posar-se a la disposició de les persones afectades. Tant pel que fa a l’assessorament jurídic com l’acompanyament psicosocial.

Tot plegat, en aquesta nit de divendres a dissabte en què també s’ha donat a conèixer una altra agressió LGTBI-fòbica a Barcelona. Una clienta de la Sala Apolo ha denunciat, a través de les xarxes socials, una suposada discriminació a una noia transgènere.