Un jove independentista ha denunciat als Mossos d’Esquadra que dissabte al vespre va ser agredit per un grup de “cinc feixistes” que li van causar diverses lesions, una de les quals a la cara. El jove, militant de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i de Junts, ha explicat a betevé que els fets van passar cap a les 22.30 h als voltants de la plaça de Sant Jaume, després de la manifestació de la Diada. “Després de la manifestació vam anar a sopar amb un amic, i quan ja marxàvem cap a casa una persona em va tocar l’esquena i quan em vaig girar em va donar un cop de cap al nas”, ha declarat.

Cinc persones van venir per darrere, un noi em va tocar l’esquena i quan em vaig girar em va donar un cop de cap al nas, després em van clavar cops de puny”.
Àlex Garcia, víctima d’una agressió

La víctima assegura que “l’atac va ser per motius ideològics i que estava premeditat”. En el moment de l’agressió el jove anava acompanyat del militant de Junts i activista Rai López, “molt actiu a les xarxes socials” i que, segons asseguren, “feia setmanes que rebia amenaces”. De fet, el grup també va intentar agredir-lo, però es va poder defensar sense patir cap lesió.

Denuncien els fets als Mossos d’Esquadra

El jove agredit, acompanyat del diputat de Junts al Congrés Josep Pagès, ha presentat aquest diumenge una denúncia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Celoni. Ha compartit un vídeo a Twitter, davant de la comissaria, per condemnar l’agressió i agrair el suport que ha rebut.

Mostres de suport a les xarxes

El jove agredit ha rebut diverses mostres de suport a través de les xarxes socials. Entre les quals, un tuit de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que ha assegurat que se sentia “horroritzada de veure que l’odi no té aturador. Àlex tens tot el meu suport”. També a través de Twitter, el regidor Marc Serra ha mostrat el seu suport a la víctima de l’agressió.