A un quart de tres, amb el menjador mig ple de comensals, un extreballador del restaurant Chamestong hi ha entrat i ha començat a discutir amb el propietari. Segons han pogut saber els clients del restaurant, l’antic empleat reclamava més indemnització de la que li havien donat en acomiadar-lo. El propietari del restaurant diu que li va pagar el que marca la llei, però el treballador assegura que li havia promès una indemnització superior.

Tots dos s’han barallat i l’antic empleat ha agredit l’amo del restaurant amb un estri de cuina. Li ha fet talls en una mà, seccionant-ne parcialment el dit gros, i també a l’avantbraç.

Des del restaurant han trucat als Mossos d’Esquadra. Fins que hi han arribat, un policia de Manresa que hi estava dinant ha aconseguit reduir l’agressor i retenir-lo a la porta de l’establiment. Els Mossos se l’han endut i els sanitaris que hi han acudit amb una ambulància han atès allà mateix la víctima de l’agressió, que ha necessitat diversos punts de sutura.

Amb la mà i el braç mig embenat, el propietari del restaurant ha pogut seguir treballant-hi fins a l’hora de tancar, les 17 h, i ha agraït molt la col·laboració del policia que hi estava dinant.