A l’agenda interactiva superior trobaràs una trentena d’activitats per fer aquest cap de setmana a Barcelona. Hi ha els actes més destacats de les Festes de Santa Eulàlia, des de la mostra d’esbarts dansaires dels matins de dissabte i diumenge fins als correfocs de diumenge al vespre. Recordeu que el festival LlumBCN ofereix aquest dissabte i diumenge la possibilitat de veure sobre la façana de l’Ajuntament totes les projeccions de “mappings” que s’hi han fet per les festes de la Mercè des del 2008.

Però el cap de setmana també ens porta, com sempre, diversos concerts i obres de teatre per a totes les edats i tots els gustos. En aquest cas, a més, no hem passat per alt les convocatòries de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i de la Plataforma Aturem la Guerra. I diumenge al matí es corre la Mitja Marató pels carrers de Barcelona, des del carrer d’Entença fins a la rambla de Prim (consulta el recorregut per evitar els talls de trànsit).

Tria i remena, perquè hi trobaràs tot de propostes amagades. Per veure els detalls de cada acte, només has de pitjar el botó per girar la fitxa, perquè tots els detalls són a la part posterior. Allò que vulguis fer, només ho has d’arrossegar a les pàgines de l’agenda. Si l’activitat té diversos horaris possibles, com ara la Fira de Santa Eulàlia, que dura tot el cap de setmana, o les obres de teatre amb diverses representacions, hauràs de triar l’hora a la qual vols anar. Un cop acabis de col·locar-ho tot, pots pujar l’agenda per consultar-la completa, imprimir-te-la o bé enviar-te-la per correu.