Els Mossos d’Esquadra juntament amb agents de la Guàrdia Urbana van dur a terme, el passat cap de setmana, una inspecció administrativa en un local ubicat al carrer d’Obradors, al barri Gòtic, que desenvolupava l’activitat de bar musical tipus “after”, sense disposar de cap tipus de permís municipal.

El local operava com a bar musical clandestí, sense llicència municipal d’activitat ni assegurança de responsabilitat civil, en un espai amb capacitat per a 30 o 40 persones. L’establiment tampoc no reunia les mínimes condicions de seguretat i higienicosanitàries, la qual cosa suposava un risc potencial per als usuaris. En el moment de la intervenció, a l’interior del local hi havia un total de 107 persones i els agents van aixecar acta d’inspecció i van procedir a realitzar les identificacions pertinents.

Durant l’operatiu policial es van interposar vuit denúncies per tinença de substàncies estupefaents a diversos usuaris que es trobaven a dins del bar musical. A banda, els agents també van denunciar el propietari del local per infraccions greus com tolerància al consum, desenvolupar l’activitat de bar musical sense llicència i trencar el precinte judicial, a més d’altres infraccions administratives com disposar de mesures de protecció antiincendis.

L’establiment ha quedat novament precintat i la porta d’accés soldada. A l’octubre passat, l’Ajuntament ja hi havia realitzat un precinte de l’activitat, però la policia va detectar que el local tornava a exercir l’activitat de manera clandestina.