Un cap de setmana més. La calor d’aquest dissabte ha afavorit que algunes platges del front marítim de Barcelona hagin tingut una ocupació “alta” i, algunes fins i tot “molt alta”, segons el criteri que fa servir l’Ajuntament per controlar l’aforament de les platges. És el cas de la platja de la Barceloneta i la de Sant Miquel.

La Guàrdia Urbana n’ha hagut de controlar els accessos per evitar que els banyistes s’amunteguin a la sorra i que no puguin mantenir la distància social. No és la primera vegada que ho fan. El cap de setmana passat, coincidint amb la onada de calor que es va viure Catalunya, van tancar l’accés a algunes platges durant quatre dies consecutius.

Bandera groga per meduses a tres platges

La bandera groga segueix onejant a tres platges del front marítim: a la de Sant Sebastià, Sant Miquel i la Barceloneta per presència de meduses a l’aigua. Es tracta de l’espècie pelagia, que no és gaire grossa ni que tampoc no és estrany veure-la a la costa catalana, però que és força urticant i fa que les picades siguin especialment molestes.