La investigació d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra per esclarir què va passar la nit del 8 d’octubre al Raval, en una baralla amb agents fora de servei implicats, ha determinat que hi podria existir per part d’alguns d’aquests mossos algun tipus de conducta penal. Així ho avançat el periodista Guillem Sánchez a ‘El Periódico’ i ho ha pogut confirmar betevé.

Segons fonts policials, les diligències han estat traslladades al jutjat perquè les valori. Paral·lelament, els Mossos han obert una altra investigació, que encara segueix en marxa, per mirar d’esbrinar si els agents van patir també algun tipus d’agressió durant els aldarulls.

Un vídeo viral a les xarxes

Els fets van transcendir a través d’un vídeo que es va fer viral a les xarxes, enregistrat des d’un balcó. Qui grava les imatges identifica els implicats com a mossos fora de servei i afirma que van robar dos patinets. En el missatge de Twitter també s’assegurava que els policies van amenaçar algunes persones i colpejar una porta amb el peu.

Després del rebombori que van generar aquestes imatges la Divisió d’Afers Interns dels Mossos va decidir obrir una investigació interna. Finalment serà un jutge qui decideixi si es va produir algun tipus de delicte.