Havien pres totes les mesures des seguretat establertes i tenien l’autorització necessària, però el concert del Rock pels Xuklis no es podrà celebrar aquest cap de setmana. Des de l’Assocació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, l’AFANOC, han decidit cancel·lar el concert solidari que havien organitzat davant la incertesa existent a causa de l’augment de casos de coronavirus a l’àrea metropolitana de Barcelona. L’entitat ha agraït la feina als voluntaris i ha considerat que el millor és deixar la iniciativa per a més endavant.

Un Rock pels Xuklis necessari

L’AFANOC ha explicat en un comunicat que les entrades adquirides es retornaran i que seguiran treballant per buscar una altra data per a l’esdeveniment de cara al mes de setembre. L’objectiu del concert, que s’havia de dur a terme dissabte al camp de futbol de Sant Genís, i disposava de tres grups de versions, era aconseguir recursos i fer una campanya de sensibilització.

Des de l’entitat expliquen que aquesta classe d’actes són vitals per donar a conèixer la tasca que duen terme i que necessiten recaptar diners, ja que han reduït els ingressos a causa de la pandèmia. Adverteixen que necessiten finançament per assegurar que els serveis que ofereixen continuïn sent gratuïts per als usuaris. Per exemple, l’estança a la Casa dels Xuklis, que acull famílies d’infants en tractament de càncer i que recentment s’ha omplert de color gràcies a la feina de l’artista japonesa Mari Ito.