pàgina web de Loteria Las Arenas, secció de gestió de la loteria de Nadal per a empreses
Pàgina web de l'administració de loteria Las Arenas

A l’administració de Las Arenas han trobat la fórmula per gestionar la loteria de Nadal d’empreses i associacions a través de la xarxa i de manera segura. Van començar l’any 2015 i actualment donen servei a més de 800 empreses a tot l’Estat. El responsable de l’administració, Víctor Alfonso Fernández, assegura que són pioners en la introducció d’aquest sistema.

Som dels primers d’Espanya en gestió de loteria d’empreses per internet”
Víctor Alfonso Fernández

El servei facilita la gestió de la loteria de Nadal

Ara és més habitual, però quan van començar no hi havia tantes administracions que oferissin aquest servei. S’hi van decidir quan es van adonar que algunes empreses deixaven de fer-ho perquè els suposava massa dedicació. El seu èxit es basa en el fet que la gestió no suposi feina per a les empreses o associacions que ho contracten.

Hem contribuït a conservar la tradició de la loteria de Nadal ”
Víctor Alfonso Fernández

Espais privats i segurs per comprar la loteria de Nadal per internet

Des de l’administració creen espais privats virtuals als quals només hi poden accedir accedir els treballadors de les empreses.  Amb una contrasenya, poden comprar els dècims o participacions de manera segura i sense ensurts. Un cop es tanca la venda, d’acord amb la data pactada, o bé porten els dècims a l’empresa, o els conserven en dipòsit, o els reparteixen, segons ho hagin acordat amb l’empresa.

Han crescut prop d’un 40 %

Aquest any ha crescut prop d’un 40 % en l’apartat de gestió de loteria per a empreses, i s’afegeix al 50 % que van augmentar el 2020 respecte al 2019.

Dissenyen les opcions segons les necessitats de les organitzacions

També fan opcions mixtes com és el cas de TraCE, l’Associació Catalana de Traumàtics Cranioencefàlics i Dany Cerebral, una entitat dedicada a l’atenció a persones amb danys cerebrals sobrevinguts. És el primer any que la compren a Las Arenas i han optat per donar les dues opcions, compra per internet i participacions en paper.

Talonari en paper de l’associació TRACE

La Lourdes Andreu Daufi, coordinadora de l’entitat, assegura que el nou disseny a funcionat molt bé i que pel novembre ja gairebé havien esgotat 24 talonaris, entre tres i quatre més que anys anteriors.

Hem tingut molta més venda i la venda ha estat molt més ràpida”
Lourdes Andreu Daufi, coordinadora de TRACE


Per a entitats com aquesta, la loteria és una manera d’aconseguir recursos per poder finançar més activitats.