El sotsinspector de la Guàrdia Urbana acusat presumptament d’haver difós per correu electrònic una imatge de la seva examant, també agent de la Urbana, fent un acte sexual, ha negat que enviés la fotografia i també que fos ell qui sortia a la imatge. Una versió que ha contradit totalment la seva examant que ha declarat en qualitat de testimoni i que ha estat conduïda pels Mossos d’Esquadra des de la presó de Wad-Ras, on fa uns cinc mesos que està empresonada pel crim al pantà de Foix, on va aparèixer el cadàver calcinat de la seva parella.

En el judici, que finalment s’ha fet aquest dijous després de suspendre’s fins a quatre vegades, l’acusat ha explicat que va mantenir relacions sexuals amb la víctima del 2007 al 2009 i que era habitual que es fessin fotografies mentre mantenien l’acte sexual. Ara bé, quan se li ha mostrat la imatge que suposadament va difondre per correu electrònic en què la seva examant li feia una fel·lació, l’acusat no s’ha reconegut. De fet, ha dit: “No reconec aquest penis que es veu a la fotografia, no és el meu”. Tampoc no ha reconegut la seva veu en una conversa telefònica que presumptament va mantenir amb la víctima, en què va confessar que va ser ell qui va enviar la foto i li va demanar que retirés la denúncia.

La seva versió, però, l’ha contradida la víctima, que ha entrat a la sala de vistes del jutjat penal número 17 emmanillada i acompanyada de tres agents dels Mossos d’Esquadra que l’han conduït des de la presó de Wad-Ras, on es troba en presó preventiva des del maig acusada de la mort de la seva exparella al pantà de Foix, conegut com el crim de la Guàrdia Urbana. La noia ha assegurat que el sotsinspector va enviar la fotografia sexual des del seu correu electrònic perquè era l’únic que en tenia les contrasenyes i que va ser ell mateix qui va fer la foto en una de les cites que van mantenir. La víctima li ha retret que la fes sentir com “una puta”, ja que en el correu electrònic suposadament també hi va escriure un text en què oferia serveis sexuals.

L’acusat s’enfronta amb tres anys de presó per un delicte contra la intimitat en la modalitat de descobriment i revelació de secrets. La fiscalia, però, també l’acusa alternativament d’un delicte contra la integritat moral penat amb dos anys de presó.