Els entrenaments de futbol, els assajos de coral, les classes de ball i un llarg llistat d’etcèteres quedaran anul·lats quan es facin a partir de les 21 h. El nou toc de queda, que prohibeix la sortida al carrer entre les 22 i les 6 h, afecta un seguit d’activitats esportives i de lleure que es practiquen normalment al sortir de la feina i que serveixen en molts casos com a tècnica per desconnectar.

Precisament l’esport i el lleure han estat un dels punts de debat durant la reunió del Procicat. De fet, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, ha demanat que es fes una excepció amb l’horari de tancament d’instal·lacions esportives i que es permetés tancar a les 22 h, tal com podrà fer el sector de la cultura. La seva demanda, però, ha estat desestimada.

Aquestes activitats s’hauran d’anul·lar o de practicar, doncs, dins els horaris permesos. Aquesta decisió del Procicat no només afectarà els usuaris, monitors, entrenadors, professors i tot el personal relacionat amb les diverses disciplines, en sortiran perjudicats.