A la creu de terme de Sant Martí li falta la part més important, la creu. Aquest no és l'únic monument del districte que ha estat objecte d'actes vandàlics. MARIA DOLORS MARTÍNEZ, veïna "Ja fa temps d'això. Ja m'havia fixat. Es veu de seguida, es nota perquè era una creu que no era petita." GLORIA MARTÍNEZ, veïna "Porque normalmente aparcamos por aquí, pues como desde el verano pasado que está descabezada." VÍCTOR ROMERO, veí "Pasé y no vi la cruz de Sant Adrià. Me asusté. Y le dije a mi madre que faltaba la cruz." La creu que hi falta és aquesta. El botí que s'han endut no té gaire valor econòmic, perquè es tractava d'una reproducció. Antigament la creu de terme marcava el límit entre Sant Martí i Sant Adrià de Besòs. Ara, però, tenia una funció només decorativa. I un altre element ornamental que ha cridat l'atenció dels lladres és la font de la Pinya del Parc del Clot. En aquest cas també ha perdut la peça decorativa que hi donava nom. ANDREU PUÉRTOLAS, veí "La pinya que hi havia abans va desaparèixer, jo crec que ja fa uns quants anys i no s'ha tornat a col·locar." ULPIANO MARTÍN, veí "La piña de aquí no hace mucho estaba, pero no sé cuándo, pero no hace mucho estaba. Recuerdo, quiero recordar que era de cobre." Més sort ha tingut la plaça dels Campions, al barri de la Vila Olímpica del Poblenou, d'on es van endur diverses plaques amb els noms dels medallistes olímpics de Barcelona 92, però l'Ajuntament les ha restituïdes totes.

A la creu de terme de Sant Martí li falta la part més important, la creu. Aquest no és l’únic monument del districte que ha estat objecte d’actes vandàlics. El botí que s’han endut els lladres no té gaire valor econòmic, perquè es tractava d’una reproducció. Antigament la creu de terme marcava el límit entre Sant Martí i Sant Adrià de Besòs. Ara, però, tenia una funció només decorativa.

Un altre element ornamental que ha desaparegut és la font de la Pinya del Parc del Clot. En aquest cas també ha perdut la peça decorativa que hi donava nom.

Més sort ha tingut la plaça dels Campions, al barri de la Vila Olímpica del Poblenou, d’on es van endur diverses plaques amb els noms dels medallistes olímpics de Barcelona 92, però l’Ajuntament les ha restituïdes totes.