treballador estafa cementiris barcelona

Cementiris de Barcelona ha acomiadat un treballador que hauria estafat vuit famílies prometent-los nínxols ben ubicats a canvi de quantitats de diners que podien arribar fins als 2.000 €. Es tracta d’una informació avançada per ‘El Periódico’. Fonts de Serveis Municipals de Barcelona han confirmat a betevé que l’home tenia una àmplia trajectòria a l’empresa i que, a canvi de diners, feia aquestes promeses malgrat que el repartiment d’aquests espais està subjecte a regulació.

Cementiris de Barcelona va ser informat del succés per part de l’Ajuntament després que una família presentés una queixa ciutadana. Va ser llavors quan l’empresa en la qual treballava aquest “assessor” va obrir una investigació interna en què van identificar fins a vuit possibles casos d’estafa.

Els afectats, rescabalats per l’empresa

L’empresa, que pertany a Serveis Municipals de Barcelona (B:SM), va contactar amb les persones afectades i les ha rescabalat de les quantitats que van pagar de forma irregular. Durant la investigació interna, Cementiris de Barcelona va apartar el treballador de l’atenció a la ciutadania i, més tard, el va acomiadar per causes disciplinàries a mitjans de juny. No ha estat fins aquest agost quan ha transcendit la notícia.

Cementiris de Barcelona va interposar denúncia davant del jutjat de guàrdia perquè valorés les possibles responsabilitats penals i civils del treballador. Aquest procediment judicial està actualment en marxa a través de les diligències practicades per Mossos d’Esquadra.