Accident de trànsit Bon Pastor

Un motorista de 22 anys ha mort en un accident de trànsit al barri del Bon Pastor després de col·lidir amb un taxi. El sinistre s’ha produït aquest divendres a les 22.15 h en una zona industrial del districte de Sant Andreu, concretament, al polígon industrial de Montsolís. La Guàrdia Urbana investiga les causes de l’accident i, des de l’Ajuntament, també s’ha activat el suport psicosocial a la família de la víctima.

Accident de trànsit al Bon Pastor

Des que ha començat l’any han mort quatre persones en accidents de trànsit a Barcelona, tres motoristes i una vianant. De fet, els conductors de motocicleta són les principals víctimes a la carretera.

El primer accident d’aquest 2019 es va produir el 24 de gener a Ciutat Vella, a prop del Portal de la Pau, després d’un xoc amb un camió. Només dos dies després, el 26 de gener, es va registrar un segon accident mortal, també d’un motorista, en aquest cas a la Gran Via, al districte de Sant Martí. En el tercer sinistre va morir una dona de 84 anys que travessava un pas de vianants al barri d’Horta.