Una furgoneta i un turisme han xocat aquesta matinada a la ronda del Litoral a l’altura del quilòmetre 16 en sentit Besòs. El conductor de la furgoneta, un home de 58 anys, ha mort en la col·lisió, que ha tingut lloc poc després de les tres de la matinada. La Guàrdia Urbana, que investiga l’accident, ha detingut el conductor del turisme perquè ha donat positiu en les proves d’alcoholèmia.

Després del xoc, el conductor del turisme ha fugit del lloc, però una dotació de la Guàrdia Urbana l’ha pogut localitzar poc després i l’home ha donat positiu en les proves d’alcoholèmia. Per això, l’han detingut per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte d’homicidi imprudent. 

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident i el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona ha activat el servei d’atenció psicològica pels familiars de la víctima.

Aquest és el cinquè accident amb víctimes mortals que s’ha registrat aquest any a Barcelona. A la matinada, ha provocat restriccions de trànsit a la ronda del Litoral en sentit Besòs. Segons alguns testimonis, el tram de via que passa pel Cargoparc, prop de l’aeroport de Barcelona-el Prat, ha quedat tallada durant una hora i a les cinc del matí s’ha restablert la circulació en un dels carrils. A partir de les sis, però, el trànsit funcionava amb normalitat.