Després del xoc, el conductor del turisme ha fugit del lloc, però una dotació de la Guàrdia Urbana l’ha pogut localitzar poc després i l’home ha donat positiu en les proves d’alcoholèmia. Per això, l’han detingut per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i un delicte d’homicidi imprudent. 

La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident i el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona ha activat el servei d’atenció psicològica pels familiars de la víctima.

Aquest és el cinquè accident amb víctimes mortals que s’ha registrat aquest any a Barcelona. A la matinada, ha provocat restriccions de trànsit a la ronda del Litoral en sentit Besòs. Segons alguns testimonis, el tram de via que passa pel Cargoparc, prop de l’aeroport de Barcelona-el Prat, ha quedat tallada durant una hora i a les cinc del matí s’ha restablert la circulació en un dels carrils. A partir de les sis, però, el trànsit funcionava amb normalitat.