Quan tot just se celebren set anys del 15-M, entitats i ciutadans ha decidit tornar a muntar simbòlicament les tendes de campanya a la plaça de Catalunya. Una vintena de persones hi han passat la nit d’aquest dissabte. La intenció de l’acampada és recordar aquelles mobilitzacions ciutadanes i reviure els anhels de transformació social del 2011, quan centenars de persones van sortir al carrer i van aconseguir un gran ressò internacional.

L’acampada, organitzada per diversos col·lectius socials que van participar  en les mobilitzacions del 15-M, ha començat aquest dissabte a la tarda amb una assemblea organitzativa. La intenció és mantenir les tendes de campanya a plaça de Catalunya tot el cap de setmana, tot i que no descarten allargar l’estada uns dies més. Aquest dissabte al vespre han projectat el documental ‘Poble rebel’ amb la participació del seu director, Damià Puig. A dos quarts d’onze es va poder veure la pel·lícula ‘V de Vendetta’.

Al llarg del dia s’hi han programat diverses activitats reivindicatives amb una trentena d’entitats, entre les quals destaquen aquelles que van néixer de bracet del 15-M i aquelles que ho van fer anys després, com és el cas de la Marea Blanca, la Tancada Migrant, la PAH, la plataforma No Callarem o els “iaioflautes”. Han començat ben d’hora amb un esmorzar popular per tots aquells que hagin passat tota la nit a la plaça i han continuat amb diversos debats i actuacions.