taxis

Els Mossos d’Esquadra han detingut un taxista a la 1.00 h de la matinada d’aquest diumenge per un presumpte abús sexual a una dona quan tornava a casa la matinada de dissabte. L’agressor és un home de 57 anys i veí de la capital catalana. Actualment es troba a la comissaria d’Horta-Guinardó i a les pròximes hores passarà a disposició judicial.

La víctima va interposar la denúncia dissabte mateix i els Mossos a havien confirmat que, segons la noia, el taxista li va fer diversos tocaments dins del cotxe, però que finalment va poder escapar. Els fets van tenir lloc a la zona d’Horta-Guinardó a les sis del matí d’aquest dissabte.

Segons la policia, la dona sortia d’una discoteca i es disposava a tornar a casa en taxi. També, segons explica ‘El Periódico’, la noia va poder escapar del cotxe però el taxista la va perseguir pel carrer. Finalment, segons el mitjà, ella va aconseguir saltar un mur del qual va caigut. Aquesta caiguda li va causar ferides lleus. El taxista està en espera de passar a disposició judicial.

Aquest agost s’han denunciat dues agressions més al districte d’Horta-Guinardó , coincidint amb la Festa Major de Gràcia, i tres més a Gràcia.