"Aquesta salsa quina és?" "És la suau." "Ah, la suau." "Perquè sé que tu ets delicadet..." DANI INFANTE, bar Catalunya Granja "La història aquesta de les meves salses va començar fa dos anys i mig aproximadament. Em vaig adonar que la gent realment en aquesta zona no li agradava el picant. La gent, hi ha moltes botigues, treballen de cara al públic i no volen un producte ni que es repeteixi al cap de dues o tres hores a l'estómac ni que deixi un alè, ni que el client sàpiga què acaba de menjar. Vaig dir: 'Va, farem una salsa que ni es repeteixi ni produeixi mal d'estómac i que sigui bona i exquisida'. I al cap d'un parell de mesos vaig aconseguir una petita fórmula magistral que vaig pensar: 'Ui, aquesta salsa m'encanta'. Vaig començar la salsa que es diu suau. Vaig començar a preguntar aquí a la gent i fer una petita degustació i 'va, si voleu una ració de patates braves us la dono gratis, però vull que em doneu, que em digueu la veritat'. Em vaig adonar que a la gent, a part de les salses suaus, li agradaven una miqueta més picants, llavors en vaig agafar una altra que seria la pincantona. I després hi havia la brava, que ja era més forta per a la gent que deia 'que me gusta ya lo más fuerte'. I vaig inventar la light expressament per a la gent que es mira una mica la silueta. Vaig guanyar el premi a les millores braves d'aquí del Turó Parc i molt content. Vaig repartir unes 300 racions de braves entre tota la gent que venia. És això, és veure la satisfacció de la gent i veure-la contenta de trobar les salses que no troba en cap altre lloc." "A mi la que m'agrada més és la brava."