Saló Ensenyament 2022

El Saló de l’Ensenyament ha tancat la 31a edició amb més de 85.000 visitants a Fira de Barcelona. Després de l’anul·lació de la cita presencial el 2021, les xifres d’enguany posen de manifest “un gran èxit de participació”, segons la Fira. A més, l’esdeveniment es confirma “com a principal referent dels estudiants a l’hora de triar un itinerari formatiu”.

Quins estudis desperten més interès?

En aquesta edició, els estudis relacionats amb les ciències de la salut, l’economia i l’empresa, i les enginyeries han estat els que més interès han generat entre els assistents. Pel que fa als graus, destaquen els de medicina, psicologia, administració i direcció d’empreses, i infermeria.

També han guanyat rellevància els estudis relacionats amb els videojocs, la ciberseguretat o el medi ambient. En l’àrea de formació professional, els cicles de matèries com l’administració i les finances, l’educació infantil, la integració social o laboratori clínic han tingut una gran demanda. Infermeria, farmàcia i parafarmàcia també han tingut molta demanda.

Saló Ensenyament 2022

Màsters i postgraus més globals

En l’espai del saló dedicat a màster i postgraus, Futura, les àrees més consultades han estat les relacionades amb la internacionalització dels estudis, així com les de salut, educació i formació en l’àmbit internacional.

Per altra banda, els serveis d’orientació habilitats pel Departament d’Educació, pel Departament de Recerca i Universitats i pel mateix saló han atès més de 14.000 persones durant els cinc dies que ha durat l’esdeveniment.