Quaranta minuts abans que toquessin les sis de la tarda, la ciutat ja tremolava. L'Alejandro i els seus amics esperaven l'arribada de Ses Majestats amb eufòria i impaciència. Altres també i, a més, amb un obsequi. Un any més s'han repetit els clàssics: escales per veure el seguici sense obstacles, mantes per esquivar els 10 graus de temperatura i balcons plens per no perdre's detall. A falta de qualsevol d'aquestes facilitats, agluns han optat per asseure's a la marquesina de la parada de l'autobús o arribar amb antel·lació. Ben puntual, l'esdeveniment més multitudinari que es fa a Barcelona ha començat com sempre a tocar del Parc de la Ciutadella. Un recorregut de cinc quilòmetres que aplega unes 600.000 persones. Un públic entregat i que assegura que ha fet bondat, oi? Una rua de carrosses de 800 metres de longitud plens de criatures màgiques acompanyades de 80 carters preparats per recollir els últims desitjos, i el més esperat: els tres Reis d'Orient. Cadascun amb la seva preferència. Una cavalcada espectacular que ha deixat més d'un bocabadat. Com l'Ona, que ha vist Ses Majestats en directe per primera vegada.

Més de mig milió de persones han omplert els carrers de la ciutat per donar la benvinguda als Reis d’Orient. Han rebut el seguici de Ses Majestats amb excitació i impaciència, sobre tot els més petits: per fi els han entregat les cartes i alguns, fins i tot, els han donat dibuixos com a obsequi. Un cop més, la cavalcada ha estat un dels esdeveniments més multitudinaris que es fan a Barcelona. Com sempre, ha començat a tocar del Parc de la Ciutadella a les sis de la tarda, però la majoria ja estaven preparats des de feia estona.

Per veure els Reis d’Orient sense interrupcions, s’han repetit els clàssics: escales ben altes per evitar obstacles, mantes per esquivar els 10 graus de temperatura i balcons plens per no perdres detall. A falta de qualsevol d’aquestes facilitats, alguns fins i tot han optat per asseure’s a la marquesina de la parada de l’autobús.

S’ha vist un públic entregat i fascinat per una rua de carrosses de 800 metres de logintud plens de criatures màgiques acompanyades del més esperat: Ses Majestats. Els 80 carters dels Reis han recollit els últims desitjos i un grup de patges s’han emportat els xumets dels més petits. Tot plegat s’ha convertit en l’espectacle de carrer més gran i participatiu de la ciutat, amb més de 1.200 persones.