37.000 persones s’han apropat a la plaça de Catalunya per gaudir del centenar d’activitats del Festival de Nadal i la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària que han acabat aquest dimecres.

Una edició marcada per la pandèmia

Enguany s’ha celebrat la sisena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària, marcada per la reducció de casetes i el control d’aforament d’acord amb les mesures sanitàries. Hi han assistit 19.000 persones i s’hi han adquirit 5.500 productes.

Un total de 45 empreses i organitzacions del consum responsable i de l’economia social i solidària han pogut oferir els seus productes. A cada espai de venda, s’hi ha disposat un plafó on l’empresa ha exposat les seves pràctiques concretes de consum responsable.

18.000 assistents als espectacles

Les activitats del Festival de Nadal han tingut més de 18.000 participants, entre elles la “Cançó de Nadal” de la companyia Insectotròpics, que ha comptat amb 4.500 espectadors. Durant 12 dies, l’espai central de la plaça s’ha omplert d’espectacles d’arts escèniques i de música adreçat a totes les franges d’edat. En total, s’han fet 20 espectacles amb un centenar de sessions i activitats i 140 artistes a l’escenari.