Els Mossos han detingut un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de 31 robatoris amb força a trasters, dos furts i apropiació indeguda. La majoria de robatoris van tenir lloc en l’interior d’aparcaments comunitaris de pisos de Sarrià – Sant Gervasi, entre els mesos de juny i desembre del 2017. En total, va robar 25 bicicletes de gamma mitjana-alta, valorades en uns 65.000 euros.

El lladre accedia als aparcaments comunitaris forçant la porta d’accés amb un tornavís, i altres vegades s’esperava darrere dels vehicles en el moment d’entrar o sortir del pàrquing. Un cop aconseguia entrar-hi, buscava objectes de valor, sobretot bicicletes de gamma mitjana-alta. Després, acostumava a força els trasters utilitzant una palanca.

Gràcies a diverses denúncies interposades als Mossos es va obrir una investigació, la qual va permetre identificar el detingut, que apareixia en diverses imatges de càmeres de videovigilància.

El detingut, amb antecedents policials per altres robatoris, va marxar al Brasil després dels robatoris. El 4 de febrer va tornar a Barcelona per realitzar una gestió personal, moment que els Mossos van aprofitar per detenir-lo. L’home ja ha passat a disposició judicial i ha ingressat a presó.