Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana va interposar aquest diumenge a la nit 304 denúncies en tres locals d’oci per incomplir les mesures de seguretat pel coronavirus. Segons ha anunciat la policia en un tuit i han explicat fonts municipals a betevé, la Urbana va sancionar tota persona —client o treballador— que no estava fent ús de les mascaretes obligatòries, no respectava la distància mínima o no feia cas dels requeriments policials.

Les inspeccions es van fer en tres locals d’oci: dos de l’Eixample i un de Ciutat Vella. La inspecció a Ciutat Vella va ser en un bar, on es va aixecar acta amb nou infraccions al local i unes 150 denúncies a clients. El mateix nombre d’infraccions es van detectar a un bar de l’Eixample, que tenia llicència de bar musical. Segons la Guàrdia Urbana, l’espai superava el límit d’aforament i un centenar de persones ballaven sense fer ús de la mascareta. El local, a més, no podia obrir perquè és un dels establiments afectats pel decret de la Generalitat que no permet obrir els locals d’oci nocturn.

El tercer local inspeccionat és una sauna de l’Eixample, on els agents van interposar una cinquantena de denúncies a clients per no dur mascareta i dues denúncies al responsable del local pel mateix motiu i per no fer respectar la distància de seguretat entre els clients.