L’associació SIDA STUDI celebra el 30è aniversari. L’ONG ha organitzat aquest dilluns un acte institucional amb les administracions amb les quals ha treballat durant les últimes tres dècades. En la trobada s’expliquen les relacions entre institucions, el tercer sector i l’entitat, així com diversos records i experiències d’usuaris que han col·laborat amb l’ONG des del 1987.

L’entitat ha treballat durant aquests 30 anys amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Per això, a l’acte institucional hi han anat la tinenta d’alcalde de Drets Socials, Laia Ortiz, i la directora general d’Igualtat de la Generalitat, Mireia Mata i Solsona. També s’ha fet una exposició de cartells, campanyes i materials provinents del fons documental de l’entitat relacionats amb la sida i la salut sexual.

SIDA STUDI es va crear per treballar en l’àmbit de la promoció sexual des de l’educació, la formació, la informació i la sensibilització. La celebració d’aquests 30 anys vol consolidar l’entitat com una eina de transformació social perquè les persones puguin gaudir d’una sexualitat saludable.