Persones ferides macrobotellot Mercè

La segona nit de macrobotellada a l’avinguda de la Reina Maria Cristina i els entorns, coincidint amb les Festes de la Mercè 2021, ha acabat amb 22 persones detingudes i 43 ferits. Després que fins a 40.000 persones s’hi congreguessin per escoltar música i consumir alcohol, van produir-se aldarulls, amb crema de vehicles i mobiliari urbà, trencament de vidres i baralles entre joves. La policia ha informat que cinc agents també han resultat ferits.

De la quarantena de persones que van requerir assistència sanitària per part del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tres van patir lesions greus, 23 tenien ferides menys greus i 17 eren lesions lleus, tal com ha informat el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle. El regidor municipal ha destacat que 13 persones van resultar ferides per arma blanca. En aquest sentit, Batlle ha explicat que la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra treballen en un dispositiu nou per evitar que els fets es repeteixin la nit de dissabte.

La policia, pendent d’una possible agressió sexual

Sobre els detinguts, no se’n coneixen gaires dades. Batlle s’ha limitat a dir que la majoria són joves. A banda de les baralles i els aldarulls, el tinent d’alcalde ha explicat que s’ha pogut produir una agressió sexual en el marc de la macrobotellada, si bé ha dit que aquesta informació encara no està confirmada perquè la policia està pendent de rebre una denúncia.