Ferides Jardins Rector Oliveras

(Europa Press / Redacció) Dues nenes han resultat ferides després de caure’ls una porta de ferro als Jardins del Rector Oliveras, entre els carrers de València, Aragó, Roger de Llúria i Bruc, a la Dreta de l’Eixample. Segons ha pogut saber Europa Press i han confirmat fonts del consistori, una de les menors ha resultat ferida lleu i, l’altra, greu.

Una de les menors es va trencar la pelvis

Segons Europa Press, els fets es van produir aquest dijous a la tarda quan les nenes —de vuit i 10 anys— estaven jugant a la porta, a la qual havien pujat. L’estructura, però, no estava ben fixada i això va fer que cedís i caigués. En despenjar-se, la menor ferida greu es va trencar la pelvis i va patir un traumatisme cranioencefàlic. La nena va ser traslladada a l’Hospital de Sant Pau.

L’Ajuntament obre un expedient informatiu

L’Ajuntament confirma que un incident amb la porta va ferir dues nenes, una amb caràcter greu i l’altra, menys greu, però no facilita, per ara, ni l’edat ni és detalls del que va succeir. Afegeix que s’ha incoat un expedient informatiu en què s’està recopilant tota la informació disponible tant per part de la Guàrdia Urbana com dels Bombers de Barcelona. Expliquen que en aquest expedient s’hi afegirà l’històric de manteniment de la porta i que, quan estigui enllestit, es farà públic. També apunten que equips municipals estan treballant aquest divendres al matí “in situ”.