Dels 18 detinguts, sis estan acusats d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i 12 -dels quals sis són menors d’edat-, per robatoris violents o furts. L’objectiu de l’actuació policial era controlar els petits fets delictius que solen tenir més incidència en aquestes dues zones d’oci i que, segons els Mossos, s’accentuen lleugerament amb l’arribada del bon temps.

La primera actuació rellevant del cap de setmana es va produir la matinada de divendres a dissabte, quan una patrulla va detenir quatre homes per tràfic de drogues i van recuperar els diners de la venda, a més d’intervenir embolcalls amb cocaïna, marihuana i metamfetamines. La mateixa nit, es va detenir un home que estava forçant vehicles estacionats al carrer i sis joves en una discoteca com a presumptes autors d’un robatori amb violència.

Dissabte a la tarda, es van detenir dues persones més, acusades d’un delicte de robatori en un centre comercial i, a la nit, van ser arrestats dos llauners que oferien substàncies estupefaents. Els darrers detinguts van ser tres menors, acusats de robar un telèfon mòbil i colpejar un home.

12 dels detinguts van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs. Els sis detinguts menors d’edat van passar a fiscalia i posteriorment van ser lliurats als seus pares.