Els Mossos d’Esquadra van detenir 11 joves menors d’edat la nit de la castanyada per un robatori en grup amb violència a un altre grup de joves, majors d’edat, a l’avinguda del Bogatell. Els detinguts els van robar les pertinences després d’amenaçar-los amb armes blanques, agredir-los físicament i llençar-los ampolles.

Els fets van passar pels volts de les 01.45 h, quan la Guàrdia Urbana va aturar i identificar un grup de 10 nois i una noia que creuaven corrents l’avinguda. En paral·lel, els Mossos d’Esquadra atenien a un altre grup de joves que afirmaven ser víctimes d’un robatori en grup amb violència. Finalment, aquest grup va poder identificar els agressors, que posteriorment van ser detinguts pels Mossos.

37 detinguts per robatoris violents durant el cap de setmana de Tots Sants

A banda dels 11 menors, la nit de la castanyada els Mossos van detenir un total de 26 persones per delictes de patrimoni. Entre elles, hi ha tres homes que van robar i agredir diverses persones al metro de Ciutadella, tres dels autors d’un robatori amb violència a dues persones amb bicicleta a Ciutat Vella, i tres joves més per un robatori de gamma alta al carrer de Sant Pau.

En total, durant el cap de setmana llarg de Tots Sants, els Mossos d’Esquadra han detingut 37 persones per, presumptament, haver comès diversos robatoris violents. L’operació s’ha fet en el marc del pla Tremall per lluitar contra la multireincidència.