Revetlla de Sant Joan a la platja

La Guàrdia Urbana prepara un dispositiu especial per a la revetlla de Sant Joan amb més d’un centenar d’agents que patrullaran per les platges, una de les zones on es preveu més massificació de gent. El tinent d’alcalde de Seguretat, Albert Batlle, ha detallat que durant la nit hi haurà cinc sergents, 12 caporals i 108 agents que treballaran per garantir la seguretat.

Tot i que encara s’està acabant d’ultimar, Batlle ha dit que serà un dispositiu “semblant” al dels Mossos d’Esquadra i que la Policia Portuària se sumarà al patrullatge per les platges. El tinent d’alcalde de Seguretat ho ha dit durant la Comissió de Presidència en resposta a preguntes del Grup Municipal del PP. Ha afegit que l’endemà de la revetlla, el 24 de juny, hi haurà 131 agents a les platges.

Fa una setmana l’Ajuntament de Barcelona va anunciar que mantindrà les platges obertes durant la revetlla de Sant Joan, una decisió que en principi s’havia pres de manera consensuada amb la resta de ciutats metropolitanes. Finalment, però, municipis com Gavà, Castelldefels i Viladecans han decidit tancar-les i això pot comportar una afluència més gran de gent a Barcelona.