Els mercats no són només parades de productes frescos: són escenaris plens de complicitat, consells de cuina i històries compartides. Però també són laboratoris d’innovació que ens mostren com reduir residus i avançar cap a un futur residu zero.
En aquesta conversa coneixeràs:
- Elena Carrasco, gerent del Gremi de Carnissers i Carnisseres de Barcelona.
- Francesc Leiva, secretari general de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona i president d’Honor del Mercat de Sants.
- Laia Carulla, directora de projectes de Rezero.
I reflexionem sobre:
- La funció social i identitària dels mercats com a centres de trobada.
- Com han evolucionat les dinàmiques de compra i els perfils de la clientela.
- Les iniciatives per reduir envasos i fomentar la reutilització.
- Els reptes de futur: des del relleu generacional fins al paper de l’administració en la sostenibilitat.
A més, a la secció Porta a porta, sentirem la veu de Tanja Gras (Drapart), que ens revela quin producte considera absolutament prescindible. I, com sempre, t’oferim recomanacions culturals i eines útils per al consum conscient, com la formació GeneraCoco.