Els mercats no són només parades de productes frescos: són escenaris plens de complicitat, consells de cuina i històries compartides. Però també són laboratoris d’innovació que ens mostren com reduir residus i avançar cap a un futur residu zero.

En aquesta conversa coneixeràs:

  • Elena Carrasco, gerent del Gremi de Carnissers i Carnisseres de Barcelona.
  • Francesc Leiva, secretari general de la Federació de Mercats Municipals de Barcelona i president d’Honor del Mercat de Sants.
  • Laia Carulla, directora de projectes de Rezero.

I reflexionem sobre:

  • La funció social i identitària dels mercats com a centres de trobada.
  • Com han evolucionat les dinàmiques de compra i els perfils de la clientela.
  • Les iniciatives per reduir envasos i fomentar la reutilització.
  • Els reptes de futur: des del relleu generacional fins al paper de l’administració en la sostenibilitat.

A més, a la secció Porta a porta, sentirem la veu de Tanja Gras (Drapart), que ens revela quin producte considera absolutament prescindible. I, com sempre, t’oferim recomanacions culturals i eines útils per al consum conscient, com la formació GeneraCoco.

Escolta el pòdcast aquí: