William Onyeabor composed and self-released nine albums of synth-funk from 1977-1985 before his conversion to Christianity.

L’apropiació cultural és un dels debats més intensos que s’estan produint en els últims temps en el terreny musical i en de la moda.
El seu abordatge és complex i no és fàcil trobar respostes absolutes, tenint en compte el món globalitzat en el que vivim.

Durant la primera hora, mrs Safura conversa amb el presentador i comunicador Johann Wald sobre els terrenys pantanosos d’apropiació cultural, acompanyats de les músiques de Paul Simon, William Onyeabor, Club 8, Khruangbin o Fela Kuti.

A la segona hora, parlem amb Esther Mamadou i amb Isabelle Mamadou, ambdues responsables de la Dècada Internacional de les persones afrodescendents a Espanya. Ens expliquen la importància d’un programa d’aquestes característiques en el segle XXI -impulsat per les Nacions Unides-, i les accions que s’estan desenvolupant. Durant la conversa escoltem a Angelique Kidjo, Rokia Traoré, Fatoumata Diawara, Miriam Makabe, Youssou N’Dour, Commom i a Frank T.

Escolteu el programa sencer aquí:

1A. PART:

2A. PART: