ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Hi haurà moltíssims diumenges que hi haurà tants milers de visitants a la nostra ciutat com el diumenge del Mobile. I seran milers de consumidors disposats a gastar diners a la nostra ciutat que no podran gastar diners perquè estaran les botigues tancades. Com a mínim definim una zona turística comercial!"

El dirigent popular portarà aquesta petició al plenari municipal d’aquest divendres amb un pregunta al govern en què li retraurà la “falta de definició de la zona turística comercial a Barcelona durant aquest mandat”. Alberto Fernández Díaz ha exigit a Trias que prengui decisions al respecte i ha alertat que la manca d’acció pot frenar compradors de fora de la ciutat.

“L’expressió ‘la comarca ens visita’, per comprar, cada cop tindrà menys sentit”, ha dit Fernández Díaz, que creu que centres comercials com el de la Roca del Vallès o de Viladecans resten clients als comerços de Barcelona. Per Fernández Díaz, les zones turístiques podrien abraçar la façana marítima i els eixos de la rambla de Catalunya, passeig de Gràcia, Diagonal i Sagrada Família. “Pensant que protegim el petit comerç, potser el perjudicarem perquè els de fora no vindran”, ha sentenciat. El líder del PP ha demanat, alhora, mesures de suport al petit comerç.