L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha defensat a través de Twitter de la gestió feta des del govern municipal dels actes contra el model turístic a la ciutat davant la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, que ha assegurat que “estaria bé que l’Ajuntament i l’alcaldessa fossin tan contundents com la situació requereix”. Colau ha assegurat que “contundència tota, però no alarmisme ni difamació”.

Sobre les últimes accions reivindicades per Arran i Endavant, no només n’ha parlat el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy. També ho ha fet la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, que ha remarcat que “no s’ha de minimitzar el problema”, sinó que s’ha de rebutjar de forma contundent per evitar que creixi. D’aquesta manera, ha donat a entendre que no s’ha actuat amb prou “contundència” per condemnar els atacs.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha defensat d’aquestes acusacions a través de Twitter i ha demanat a Cifuentes que no utilitzi un “cas aïllat per distorsionar la imatge de Barcelona”. També ha afegit que la ciutat està orgullosa de ser “cohesionada, oberta i amable” amb els ciutadans.