XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Si continuéssim així enfonsaríem una empresa que és molt important per al funcionament de la ciutat. Per tant, és veritat que s'han de fer alguns ajustos, hem de buscar la manera perquè perjudiquin al menys possible la gent i és probable que es prenguin algunes decisions aquests dies i que després veiem que hi ha petites coses que es poden corregir o millorar, és veritat, però els números d'una empresa així han de quadrar."

Trias ha explicat que “TMB ha perdut 80 milions d’euros anuals”, una despesa que, si es mantingués, suposaria l’enfonsament de l’empresa. De totes maneres, Trias s’ha mostrat disposat a “corregir o millorar petites coses”, tot i que ha dit que els números s’han de quadrar. Respecte a les protestes dels usuaris, el líder de Convergència ha dit que “l’usuari sempre té dret a protestar”, però ha matisat que “s’ha de tenir sentit comú”.

A causa de la retallada de 56 milions, TMB ha suprimit quatre línies regulars de bus urbà i ha reduït el servei de 23 rutes més els caps de setmana.