Xavier Trias continua al capdavant del Grup Municipal Demòcrata perquè Joaquim Forn és a la presó. Ho ha dit en una entrevista a ‘El matí de Barcelona’, en què ha assegurat que també hauria fet un pas al costat com Artur Mas, si el seu número dos no estigués empresonat. Trias ha qualificat de lògica i previsible la marxa de Mas, per deixar el relleu a la nova directiva del PDeCAT.

Xavier Trias continuarà, de moment, al capdavant del Grup Municipal Demòcrata. En una entrevista al programa ‘El matí de Barcelona’, de betevé 91.0 fm, ha assegurat que no es tornarà a presentar com a candidat a les properes eleccions municipals. I ha afegit que no ha fet un pas al costat com Artur Mas perquè Joaquim Forn és a la presó. Trias ha assegurat que, com que la situació és anòmala, continuarà “endavant, sempre al costat del partit”.

Trias veu lògic i previsible el pas a costat de Mas

Sobre la renúncia de Mas a la presidència del PDeCAT, Xavier Trias ha dit que és lògica i previsible i que entra dins la normalitat d’un partit que s’està renovant. Ha afegit que creu que Mas va prendre la decisió fa temps i que al darrere hi ha la intenció que la jove direcció pugui “tirar les coses endavant”. Trias ha conclòs que un partit nou necessita lideratges nous i ha admès que la “força moral” de Mas ha fet ombra en algunes ocasions dirigents del partit com Marta Pascal.

Escolta l’entrevista sencera aquí: