ADA COLAU, portaveu de Barcelona en Comú "La política de grans esdeveniments a la ciutat pot portar molts diners, molt pocs dies per a uns sectors molt determinats, però en realitat no és un model sostenible per a la ciutat." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "A la vida, en política, no val tot. I amb el Mobile ens hi juguem moltíssim. Jo dic: que es presenti qui vulgui, amb les idees que vulgui, però que no foti malbé aquest invent."

L’alcalde, Xavier Trias, ha respost les crítiques d’Ada Colau a “la política de grans esdeveniments”, amb què es referia al Mobile World Congress. Trias considera una “irresponsabilitat” renunciar a la cita i argumenta que “ens hi juguem moltíssim”. Ha subratllat, a més, que la capitalitat del mòbil suposa una oportunitat per a les empreses de Barcelona.

La portaveu de la candidatura Barcelona en Comú, Ada Colau, va declarar aquest diumenge que “la política de grans esdeveniments” no és un “model sostenible per a la ciutat” i va argumentar que cites com el Mobile World Congress “poden portar molts diners durant molt pocs dies i en uns sectors molt determinats”. Aquest dilluns, ha hagut de sortir al pas de les publicacions que apuntaven que Colau tenia la intenció de tancar el MWC. A través de Twitter ha volgut deixar clar que en cap moment no ha plantejat aquesta possibilitat.

Xavier Trias ha criticat les declaracions de Colau i considera que “és una irresponsabilitat” rebutjar el Mobile World Congress. A més, ha destacat que hi ha en joc la possibilitat que l’esdeveniment es quedi a la ciutat fins a 2023. Més enllà del congrés, l’alcalde ha recordat la importància que té la capitalitat mundial del mòbil per a les empreses de la ciutat.