ADA COLAU, portaveu de Barcelona en Comú "La política de grans esdeveniments a la ciutat pot portar molts diners, molt pocs dies per a uns sectors molt determinats, però en realitat no és un model sostenible per a la ciutat." XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "A la vida, en política, no val tot. I amb el Mobile ens hi juguem moltíssim. Jo dic: que es presenti qui vulgui, amb les idees que vulgui, però que no foti malbé aquest invent."

La portaveu de la candidatura Barcelona en Comú, Ada Colau, va declarar aquest diumenge que “la política de grans esdeveniments” no és un “model sostenible per a la ciutat” i va argumentar que cites com el Mobile World Congress “poden portar molts diners durant molt pocs dies i en uns sectors molt determinats”. Aquest dilluns, ha hagut de sortir al pas de les publicacions que apuntaven que Colau tenia la intenció de tancar el MWC. A través de Twitter ha volgut deixar clar que en cap moment no ha plantejat aquesta possibilitat.

Xavier Trias ha criticat les declaracions de Colau i considera que “és una irresponsabilitat” rebutjar el Mobile World Congress. A més, ha destacat que hi ha en joc la possibilitat que l’esdeveniment es quedi a la ciutat fins a 2023. Més enllà del congrés, l’alcalde ha recordat la importància que té la capitalitat mundial del mòbil per a les empreses de la ciutat.