El regidor de Turisme, Agustí Colom, va dir en una entrevista al programa ‘Bàsics’ de betevé que una auditoria va destapar un forat de prop de 80.000 euros. Poc després, Carnes va presentar la dimissió al capdavant de l’organisme de turisme.

Els populars han denunciat que el govern faci públiques unes irregularitats d’una auditoria feta l’octubre justament ara que el director general de Turisme de Barcelona, Jordi William Carnes, és a Moscou. El president del Grup Municipal del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, creu que s’hauria d’haver explicat el cas a la resta de formacions amb una reunió amb William Carnes per tal que pogués donar explicacions.

Per la seva banda, la CUP no espera que sigui la justícia qui esclareixi els fets per la seva lentitud i creu que són els veïns de la ciutat els qui han de jutjar el cas. La regidora cupaire, Eulàlia Reguant, assegura que el cas és “el combo perfecte” perquè suma mala gestió i diners sense justificar que no responen als “interessos col·lectius”.